smartslider3[2]

M & H Finland Oy on vuonna 2003 perustettu venealan perheyritys ja markkinajohtaja erityisesti purjeveneiden hydrauliikassa. M & H Finlandin hydrauliikkajärjestelmät ohjaavat purjeveneiden keula- ja peräpotkureita, tasapainojärjestelmiä, nostureita, köli, vinssejä sekä veneiden ohjausjärjestelmiä.

Erikoisalaamme kuuluu veneiden suorituskyvyn parantaminen käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, uusinta teknologiaa ja valmistusmenetelmiä sekä hyödyntämällä innovatiivista suunnittelua ja kehitystyötä.

Toimitamme hydrauliikka-, pneumatiikka-, hybridi-, elekroniikka-, sekä PLC-järjestelmiä. Toimitamme myös Emerson (Aventics) Marex- ohjain- ja moottorinohjausjärjestelmiä, Marsilin ohjaus- ja autopilottijärjestelmiä (sisämoottoreille, ulkomoottoreille ja peräsimille) sekä Pantaeniuksen vakuutuksia. Olemme myös Emersoinn ja Bosch Rexrothin valtuutettu kumppani ja toimitamme kaikkia heidän kataloginsa tuotteita.

Englanninkielen sivuiltamme löytyy paremmin tietoa tuotteistamme sekä palvelustamme.

Mikäli haluatte lisätietoja ota rohkeasti yhteyttä!

 

Olemme mukana:

Helsingin Venemessut 10-19.2.2023

UIVA Lauttasaari 17-20.8.2023

Cannes Yachting Festival syyskuussa 2023

Monaco Yacht Show 27-30.9.2023

 

M & H Finland Oy liittyy osaksi Bosch Rexrothin Certified Excellence Solution -kumppanuusverkostoa.

”M & H Finland on meidän pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka osaaminen on korkealla tasolla. CE-sopimuksen myötä uskon, että yhteistyö parantuu entisestään”, kommentoi Bosch Rexrothin teollisuushydrauliikan toimialapäällikkö Hannu Petlin sopimuksesta.

Myös M & H Finlandin johtaja Nadine Proctor iloitsee vuosikymmenten yhteistyön syventymisestä. ”Tämä on meille historiallinen päivä ja suuri saavutus. Sertifikaatin avulla voimme jatkaa kumppanuuttamme tehokkaasti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi hydrauliikan asiantuntijana ja vahvistaa asemaamme markkinoilla myös tulevaisuudessa."

Kuvassa vasemmalta oikealle M & H Finlandin Nadine Proctor ja Ward Proctor. Bosch Rexrothin edustajista kuvassa Hannu Petlin ja Henrik Åberg.

Yhteistyökumppanit